Aanmelden Digitale Rondleiding

Nationale Datacenterdag

Na het succes van de afgelopen jaren organiseert de Dutch Data Center Association dit jaar alweer de zesde editie van de Nationale Datacenter Dag, ditmaal met ‘thuiswerken’ als thema. In verband met de Coronacrisis biedt de sector dit jaar digitale rondleidingen aan op dinsdag 13 oktober.

Bent u benieuwd naar onze Datacenters? Boek een
digitale rondleiding bij een Dataplace Datacenter bij u in de buurt. Vul nu het formulier in en wij nemen z.s.m contact op om iets in te plannen.

Update: het event is inmiddels geweest, wilt u meer informatie over Dataplace, klik dan hier.

-
Days
-
Hours
-
Minutes
-
Seconds

Algemene Informatie

Wanneer?
Dinsdag 13 oktober 2020.

Hoelaat?
U kunt een 1 op 1 rondleiding boeken tussen 09.00 - 12.00 en 13.00 - 17.00.

Hoelang duurt de digitale rondleiding?
De rondleiding duurt max. 30 minuten en zal plaats vinden via Microsoft Teams.

Bij welke vestigingen kan ik een rondleiding krijgen?
De digitale rondleiding is te volgen bij één van onze 6 datacenters; Amsterdam, Arnhem, Brabant, Nedzone, Rotterdam of Utrecht.

Hosting the Digital Society

De impact van digitalisering op de Nederlandse economie is immens en door de coronacrisis verder toegenomen. Met maar liefst 48% van de beroepsbevolking momenteel thuis aan het werk, leunen we intensief op onze digitale infrastructuur. Want al die miljoenen thuiswerkplekken? Die worden door datacenters gefaciliteerd. Datacenters leveren snelle, veilige en betrouwbare IT-infrastructuur. Of het nu gaat om het inrichten van nieuwe werkplekken, betrouwbare verbindingen of cloudoplossingen. Op Nationale Datacenter 2020 ben je van harte welkom bij ons voor een digitale rondleiding.

"Graag nodigen wij u uit voor een digitale rondleiding in ons streng beveiligde nationale datacenter"